De getuigenis wordt ingediend zonder toetsing. Alle situaties zijn uniek en wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Raadpleeg een erkende zorgprofessional voordat u met een zelfzorgprogramma begint.

Hieronder vindt u enkele van de honderden getuigenissen en recensies van Hulda Clark’s werk, met links naar de bron. Als u uw eigen getuigenis wilt toevoegen, neem dan contact met ons op via de site.

Het CureZone Hulda Clark Support Forum is ook een geweldige plek waar mensen hun ervaringen met Hulda Clark protocollen kunnen delen.

Uw product is ongelooflijk. Ik heb al jaren chronische bronchitis, te veel om me te herinneren. Ik heb de parasietenschoonmaak gedaan en regelmatig gezapt. Sinds ik de zapper heb, is de bronchitis verdwenen. De hoest is gestopt en ik voel me nog beter. Ik kan je niet genoeg bedanken. We zullen binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen.

voorgelegd aan Clark Testimonials

Ik geloof dat ik ongeveer drie jaar geleden een “Dual Frequency Positive Offset Square Wave” frequentiegenerator heb besteld van uw website voor mijn Morgellons. Ik heb ongeveer 2,5 jaar lang een uitstekend succes gehad met de generator. In feite kwamen de parasitaire organismen in mijn huidlaesies terecht, zodat ik ze kon verwijderen. Bedankt dat je me hebt geholpen mijn leven te redden. Ik kreeg Morgellons toen ik werd besproeid met een pesticide dat gebruikt werd om muggen te bestrijden in Santa Monica, Californië. Dat spul was extreem raar en verpestte mijn uiterlijk. Ik krijg mijn haar weer terug zoals het vroeger was, met een golf en een vrij natuurlijke glans – in plaats van dat het steil en stroachtig is en eruit valt en kale plekken achterlaat. Mijn huid ziet er ook jong en stevig uit, in plaats van bedekt te zijn met laesies en oude dame crêpe zoals rimpels].

voorgelegd aan Clark Testimonials

Ik wil alleen maar zeggen dat de Zapper is het beste wat me is overkomen in termen van mijn gezondheid. Dank aan iedereen die de Zapper heeft gemaakt en deze kennis royaal heeft gedoneerd ten behoeve van de mensen en de mensheid. Ik zal proberen om uw missie en de opbouw van de mensen die ik heb in mijn ruimere omgeving te maken.

ingediend bij Hulda Clark’s Facebook-pagina

Ik heb 3 zappers besteld en ik ben zeer tevreden. Denkend dat ze, om een deel van de intimidatie te stoppen, vrijwillig, zonder kosten voor de patiënt, de diagrammen voor de zappers op het internet zette. Wat een zegen!

voorgelegd aan Clark Testimonials

Al jaren is “The Cure for All Diseases” mijn medische Bijbel en Dr. Clark’s Zapper mijn apotheek en mijn dokter. Dr. Hulda Clark is een symbool van een dappere krijger op het slagveld van de geneeskunde. Ze was een authentiek onderzoeker en haar ontdekkingen zijn tijdloos. Ik kocht een aantal van haar zappers voor mijzelf en mijn familie en vrienden als een geschenk. De zapper heeft bewezen zeer effectief te zijn in een grote verscheidenheid aan gelegenheden.

gepresenteerd ter nagedachtenis aan Dr. Hulda Clark.

Ik had zeer slechte griepverschijnselen. Ik was misselijk en had moeite met ademhalen. Het enige wat ik kon doen om dit vreselijke gevoel te verminderen was in een heet bad zitten. Zodra ik eruit kwam, begon ik me weer misselijk te voelen. Ik probeerde veel knoflooksupplementen te nemen (zoals een mild antibioticum) en veel vers citroensap te drinken, te kauwen en rauwe gember te eten om me door mijn detox te helpen, wat een beetje hielp en de volgende twee dagen waren de symptomen net zo intens, maar ik had niets anders dan energie en een bewolkt hoofd, en ik was niet breed wakker, plus ik was duizelig van het feit dat ik geen haar had.

Ik probeerde de parasieten te doden door kruiden als alsem, kruidnagel en zwarte walnoot te doden. Ik heb geprobeerd om 3 keer per dag hoge doses vitamine C, 3g met water in te nemen. Ik heb alleen maar soep gegeten en poedervormige drankjes met veganistische proteïnen gedronken om mijn energie te behouden en niet te veel druk op mijn spijsverteringsstelsel te zetten.

Gedurende 2 weken zijn de meeste symptomen niet verdwenen. Toen kocht ik een goedkope online zapper. Ik was bereid om alles te proberen. Ik heb er een gekocht met een voetsteun en een handsteun. Ik heb het protocol van 8 minuten gevolgd door het vast te houden, 20 minuten te wachten en de cyclus 3 keer te herhalen. De volgende dag voelde ik me goed. Het was gek en het had niet veel zin, behalve dan te denken dat het een parasiet in mijn lichaam had gedood. Ik weet het niet.Twee weken gingen voorbij, en toen kreeg ik de vreselijke symptomen terug. Onmiddellijk heb ik die dag weer overgeslagen en de volgende dag voelde ik me weer veel beter. Dat is ongelooflijk ongewoon. Sindsdien heb ik de wetenschap van het zappen gerespecteerd en heb ik een sterkere zapper gekocht – de ultieme zapper.

Ingediend bij Clark Testimonials

IK HEB DE ZAPPER VAN HODDA CLARK ONGEVEER EEN JAAR LANG GETEST. HET HIELP MIJN MOEDER HAAR VITALITEIT TE HERWINNEN. ZE GEBRUIKT HET ELKE OCHTEND EEN MINUUT LANG. EEN VRIEND VAN MIJ GEBRUIKT DE ZAPPER ELKE DAG GEDURENDE 10 MINUTEN ÉÉN KEER PER DAG EN HEEFT POSITIEVE RESULTATEN MET PLEXITIS EN POSTTRAUMATISCHE ELLEBOOGPIJN EN -TRILLINGEN IN DEZELFDE ARM. EEN KIND DAT ALLERGISCH IS VOOR POLLEN WERD 3 KEER PER 1 MINUUT BEHANDELD – DE ALLERGIE WERD VERWIJDERD. IK BEN ERG BLIJ DAT IK HET BOEK EN DE ONTHULLINGEN VAN HULDA CLARK HEB KUNNEN VINDEN!

ingediend bij Hulda Clark’s Facebook-pagina

Ik was bijna volledig bedlegerig toen ik Dr. Clark’s boek “The Cure for all Diseases” tegenkwam. Ze heeft mijn leven gered. Een van de eerste dingen die ik deed, met behulp van haar instructies, was het bouwen van de zapper. Het was alsof ik wakker werd, mijn huis schoonmaakte, de afwas deed en de hele nacht door sliep. De afgelopen 12 jaar ben ik, ook al doe ik niet alles wat ik zou moeten doen, 90%-98% beter. Dr. Clark was de eerste die wees op de medische problemen van de 21e eeuw. Ze zal erg gemist worden door degenen die ze heeft kunnen helpen.

Ter nagedachtenis aan Dr. Hulda Clark

Ik heb sinds de leeftijd van 22 jaar last van fibromyalgie, na jarenlang een zeer atletisch persoon te zijn geweest. Ik had meestal pijn en kreeg injecties met novocaïne en cortisone in mijn rugspieren. Ik heb overal pijn. Toen ik 40 was, leerde ik het zappen. Ik heb het een keer gebruikt en tegen de ochtend was de pijn weg. Ik heb de richtlijnen in het boek gevolgd en heb een langdurige opluchting gevonden. Ik ben nu 52 jaar oud en ik heb nog een zapper nodig omdat mijn dochter de mijne naar de universiteit heeft gebracht. Als je het boek volgt en het zappen doet, verwacht dan een wonder! Bedankt, Dr. Clark. Nu ben je in volle glorie.

Ingediend bij Clark Testimonials

Mijn moeder kreeg 2-6 maanden om te leven met longkanker, het is dankzij het protocol van Dr. Clarks, het verwijderen van alle chemicaliën met propyls uit haar omgeving, dieet, een zapper en kruiden dat mijn moeder nog eens 14 1/2 jaar leefde. Mijn moeder heeft Dr. Clark ontmoet en hield erg veel van hem. Toen mijn moeder stierf, koos ze ervoor om te sterven en wist ze dat het haar tijd was.

Ter nagedachtenis aan Dr. Hulda Clark

Ik deed alles wat Dr. Clark aanraadde in “the cure for all diseases” en al mijn artritis-pijn verdween (die op een ondraaglijk niveau was). Ik ben zo dankbaar omdat ik pas 44 jaar oud ben en te jong voor zulke pijn! Nu ben ik blij te weten dat ik me ook geen zorgen hoef te maken over pijn als ik ouder word. Ik ga blijven zappen en schoonmaken!! Bedankt dr.clark voor het volgen van dit pad!

Ingezonden op de Facebook-pagina van Hulda Clark

Dr Clark heeft mijn leven gered. Werd ik geopereerd aan een kwaadaardig melanoom. Ik kreeg te horen dat ik chemotherapie moest ondergaan en omdat mijn man eraan was overleden, weigerde ik. In plaats daarvan vond ik Dr. Clark en volgde ik haar protocol voor een jaar en ik ben nog steeds hier. Ze gaven me toen 6 maanden de tijd en vertelden me dat als ik geen chemo kreeg, ik het niet kon doen. Nou, ik heb geen melanoom meer en ik ben nu 61 jaar oud en ik verwacht een heel lang leven te leiden. Alles wat ik van haar boeken en van haar heb geleerd, heb ik aan iedereen verteld die naar haar wilde luisteren. Ze zal herinnerd worden voor haar liefde voor anderen en haar vrijgevigheid voor altijd. Ik blijf het woord verspreiden omdat ze de antwoorden had voor volledige gezondheid.

Ter nagedachtenis aan Dr. Hulda Clark

IK KAN JE NIET VERTELLEN HOEVEEL HET VINDEN VAN ZIJN WERK MIJN FAMILIE EN VRIENDEN HEEFT GEHOLPEN. VAN MIJN VADER’S VERSTOPPENDE HARTFALEN DAT GEWOON VERDWIJNT (DE DOKTERS WAREN VERDOOFD EN VERWARD)… ” DE AANVALLEN VAN MIJN NICHT (3X PER DAG) ZIJN VOLLEDIG GESTOPT… DE ZAPPER DIE ZE HAD ONTWORPEN DEED MEER DAN ONS GENEZEN. HET HEEFT ONZE LEVENS GERED. IK BEN BLIJ DAT IK HAAR BOEKEN HEB GEVONDEN EN HAAR ZAPPER HEB GEBOUWD.

Ingediend bij Clark Testimonials

Nadat de diagnose baarmoederkanker was gesteld en mij was verteld dat ik een hysterectomie moest ondergaan, heb ik Hulda Clark om hulp gevraagd. Ik heb haar boek “The Cure For All Diseases” gelezen. Ik kocht de aangegeven kruiden en begon ze in te nemen. Ik hield contact met mijn artsen en had regelmatig biopsies. Binnen zes maanden was ik kankervrij! Ik wil Hulda Clark bedanken voor haar onderzoek en voor het publiceren van dit onderzoek, zodat mensen zoals ik een ernstige ziekte als kanker onder ogen kunnen zien en goed kunnen overleven.

Ter nagedachtenis aan Dr. Hulda Clark

Hulda Clark, de uitvinder van de Zapper-parasiet, is voor mij een inspiratiebron geweest. Net als Bob Beck denk ik dat het zijn onbaatzuchtigheid was die het meeste indruk op me maakte. Maar zijn moed moet op de achtergrond blijven: de moed om op te staan in een wereld van duisternis en onwetendheid.

Betaalbare gezondheidskuren

Koop een zapper van Dr. Hulda Clark

t “Getuigenissen en meningen van de Zapper”

  1. Ik heb meer dat tien jaar geleden zo’n zapper gekocht, uit Amerika nog. Zo één die je gelijk op je lichaam kan plaatsen. Super handig, ook s nachts. Het heeft zo vaak geholpen, ook bij de rest van de familie. Tijdens vakantie ging hij altijd mee en menigeen is er door van zijn vakantie sores afgeholpen: vies water binnen gekregen, snel van de klachten af, vlees gehad dat niet helemaal goed was..snel vd klachten af, pijn zonder dat je direct de oorzaak weet, de zapper hielp al snel. Ontelbaar! Nu is hij heel vaak gerestaureerd, en eindelijk niet meer te maken, de draden zijn “opgebruikt”..ik ga uitkijken naar een nieuwe..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *